Pokemon Go – extra ström till smartphone

Pokemon Go drar enormt mycket kraft ur en smartphone. Det populära spelet engagerar många och är kanske det som allra mest trendar i spelvärlden just nu. Och enligt rykten så är det många som kommer ut på promenad som annars inte skulle ha gjort det. Om det är så, det vågar vi inte svara på.

Pokemon Go

Veho Pebble SmartStick+ laddar en smartphone för mer Pokemon Go

Vad vi vet är dock att Pokemon Go drar enormt mycket kraft ur en smartphone. Men det finns det å andra sidan en enkel lösning på. Vi har portabel energi i olika storlekar. Med små bärbara kraftpaket är det enkelt att ladda en smartphone precis när som helst. Det är i princip som att ha med sig en USB-port i fickan, så att man alltid kan ladda telefonen – var man än är. De mest populära är Veho Pebble Powerstick Pink där ett överskott går till Bröstcancerfonden och Veho Pebble Smartstick+ som har en karbinhake för att fästa lite varstans. För den som behöver ordentligt med energi så finns Veho Pebble Pro XT – ett kraftpaket som laddar en smartphone måååånga gånger. Det betyder att man kan spela Pokemon Go väldigt, väldigt länge. Och få ordentligt med motion på köpet…

Pokemon Go – portabel ström till smartphone

Veho

Det brittiska företaget Veho har ett mycket omfattande produktsortiment med actionvideokameror, portabel energi, hörlurar, LED-belysning m m. Företaget som bland annat sponsrar Southampton FC i brittiska Premier League är även en sponsor av Bröstcancerfonden där delar av försäljningen av produkterna går direkt till forskning. Veho säljer även produkter under namnet Ayrton Senna Signature Collection där överskott går till en fond i Formel 1-förarens namn, en fond som samlar in pengar för att gatubarn i Brasilien ska gå i skola istället för att driva runt.

Pokemon Go

Veho Pebble Pro XT laddar en smartphone för fler timmars spel med Pokemon Go

Spara

Spara

Spara