I fotolabbet här på Foto A-Bild använder vi Fuji Frontier-lab för bästa bildkvalitet. Frontier-labbet bygger på digital teknik med laserexponering vilket möjliggör bättre bildkvalitet. Vi gör bilder från de flesta medier, till exempel, digital fil, dia, negativ, APS mm. Allt kan göras till skarpa bilder på fotopapper eller, om du vill, så gör vi om dina gamla fotografier till digitala filer som vi även kan snygga till, till exempel ta bort röda ögon eller reparera repor i gamla fotografier.

Världens bästa fotopapper – utan extra kostnad

Det är kvalitén på fotopapperet som avgör om dina bilder håller färgen. Dåligt fotopapper betyder bleknande bilder, bra fotopapper betyder färgbeständiga bilder.

Vi använder oss av Fujicolor Crystal Archive Paper – världens bästa fotopapper. Det bevarar färgerna i dina bilder tre gånger längre än något annat fotopapper (60 år mot 18 år för näst bästa märke). Hos Foto A-bild får du alltid dina bilder på det här papperet, utan att du behöver säga till om det. Och det kostar inte ett öre extra.

Fotolabbet

I fotolabbet använder vi Fujicolor Crystal Archive Paper – för kvalitetens skull

Fotokiosker

I butiken finns två fotokiosker, d v s datorer med pekskärmar som är kopplade till vår printer, där du enkelt beställer bilder och förstoringar. På en timme får du bilder från 10x15cm upp till 25 x 38cm. Vill du ha större bilder, eller en canvas på spännram  ordnar vi det också men det tar lite längre tid. Julkort och kalendrar går även det att ordna. I fotokioskerna bestämmer kunden själv vad som ska hända i fotolabbet.

Fotolabbet

Fotolabbet – hjärtat i vår verksamhet

Det är bilder vi vill ha. Det är det som kamerorna är till för. Vi säljer bra kameror för att det ska bli bra bilder, och bilderna ska hålla hög kvalitet. Det är liksom själva poängen med det vi gör.

Läs mer om framkallning och förstoringar

Tekniska data – Fujicolor Crystal Archive Paper

 

Spara