Det glada budskapet på den stora dagen

Studentskyltar är mer än bara ett fotografi på ett plakat. Efter många år i skolan tar man studenten och firar ihop med sina kamrater. Ute på skolgården välkomnas eleven av syskon, släkt och vänner med ett glatt budskap och ett minne för livet. Traditionen med ett fotografi på eleven utskrivet på en stor skylt är stark i Sverige. Fotografiet dekoreras i regel med blågula band, ballonger och en del andra roliga tillbehör.

studentskyltar

Beställ studentskyltar hos oss

  • Mallar – Välj bland våra färdiga mallar i storleken 50×70 cm 490 kr
  • Om du har egna önskemål om färg på text etc.  så ordnar vi det.
  • Vill du beskära bilden ordnar vi även det.

 

Alla studentskyltar är fotografiska utskrifter av högsta kvalitet inklusive pinne, ballonger och blågula band. Sista beställningsdag för att vi ska hinna leverera i tid är 31 maj 2024.

Vill du mejla in din beställning så gör du du det till adressen: fotoabilder [snabel-a] gmail.com. Var noga med att ange ditt telefonnummer och alla uppgifter vi behöver för att skylten ska bli som du vill ha den.

Ring 023 71 12 21 eller kom in i butiken så berättar vi mer!

 

Mallar

Vi har färdiga mallar man kan utgå ifrån. Färg på text kan ändras, precis som innehållet. Namnet byts förstås ut och klassens namn etc. Och naturligtvis kan vi göra allt via e-post och telefon så du bara behöver hämta i butiken när det är dags.

Mall 1

Studentskyltar


Mall 2


Mall 3

Studentskyltar


Mall 4

 


Mall 5

 


Mall 6

Studentskyltar


Mall 7


Mall 8


Mall 9


Mall 10

Studentskyltar

 


 

 


 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara