Den enklaste lösningen för att skriva ut bilder från mobiltelefon är Pixolo. Systemet är skapat för att göra det så enkelt som möjligt. Du behöver inte ens vara i butiken när du beställer bilder.

 

Bilder från mobiltelefon – enkelt!

Gör bara det roliga – att beställa bilder. Inget krångel med att “ladda upp” eller “överföra”. Det hoppar vi över. Det ska vara enkelt och roligt att beställa bilder från mobiltelefon, så vi har klippt bort krånglet.

Så gör man

  1. Hämta appen Pixolo (hette tidigare PrintCube) från Google Play eller App Store. Appen är gratis och du behöver inte ens skapa något konto eller registrera dig.
  2. Starta appen och välj Foto A-Bild på kartan.
  3. Beställ bilder.

När du är klar med din beställning så skapas en QR-kod. Kom in i butiken och håll upp QR-koden framför vår Pixolo-maskin i butiken så skrivs bilderna ut. Svårare är det inte.

bilder från mobiltelefon

Olika format att välja på

Du kan välja mellan de “vanliga” storlekarna 10×15 cm och 15×20 cm. 10×15 är den vanligaste och perfekt i till exempel ett fotoalbum. 15×20 är vad vi kan kalla “liten förstoring” som också funkar i ett album, men är lite vanligare att sätta i en ram. Dessutom finns det ett antal “specialformat” att välja. Det ser du – direkt i appen.

Bilder från mobiltelefon – eller sociala medier

Inte nog med att man kan skriva ut bilder från mobiltelefon. Man kan även beställa fotografier från Facebook och Instagram. Det är bara att välja i appen att bilderna som ska skrivas ut ska hämtas från de kontona istället för från telefonen. Det är alltså jätteenkelt att få foton från mobil nu.

Pixolo, ramar och album

Inte nog med att man enkelt kan beställa bilder från mobiltelefon. Det finns dessutom ett sortiment med ramar och album. Pixolo heter serien och är ett fiffigt system med magnetiska passepartouter, ramar som kallas Frame Box, dekorationsprodukter och annat trevligt. Pixolo är ett riktigt läckert sortiment för att skapa en present till någon som är värd det.

Få inspiration

Vill du få lite inspiration och idéer? Ta en titt på sidan Pixolo.se eller Pixolo.com så kan du se vad man kan göra.