Förnya ditt körkortsfoto, ID-kort och USA-Visa hos Foto A-Bild i Falun. Du hittar vår butik på Åsgatan 12. Karta och öppettider

Körkortsfoto:

På Foto A-Bild i Falun kan du ta foto för att förnya ditt körkort utan att boka tid. Kika bara in till oss i butiken så hjälper vi dig med ditt körkortsfoto. Det samma gäller om du ska ta ett foto till taxikort, mopedkort och internationellt körkort. Ditt foto till körkort, taxi och moped får du inom en timme, men oftast snabbare. Har du funderingar så tveka inte att höra av dig.

Visumfoto och USA visum (US Visa):

Vi tar även passfoto/visumfoto till de flesta länder, dock inte svenska pass. Är du osäker på storlek på visumfotot, kolla med respektive ambassad. Vi tar USA visum och passfoto (vi är godkända av- och rekommenderas av amerikanska ambassaden). Ditt visumfoto får du inom en timme, men oftast snabbare. Leverans av foto till US Visa tar lite lägre tid (några dagar oftast) så tänk på att vara ute i god tid. Du behöver dock inte boka tid för själva fotograferingen.

ID-kort:

Behöver du ID-kortsbilder, bilder till passerkort eller tjänstelegitimation så ordnar vi det. Det är bara att besöka butiken så hjälper vi dig. Fotot får du i handen inom en timme, men oftast snabbare.

Porträtt:

Vi hjälper dig också med enklare porträttbilder (halvkroppsporträtt) med svart eller vit bakgrund. Någon dags leveranstid.

För aktuella priser, maila oss eller ring.
Kontakta oss
Körkortsfoto

Körkortsfoto, kompletterande information

Spara