VHS till DVD

Överför dina VHS till DVD och rädda minnen från förr

Överallt finns de – de gamla minnena. Negativ och diabilder, i fotoalbum och så förstås på gamla filmer. På 1980-talet slog det igenom hos oss vanliga användare – kameror som man enkelt kunde filma med. Ok, kamerorna var lite klumpiga när det begav sig, men det var vad som fanns att köpa just då. Dessutom så varierade formaten något. Det fanns VHS, Video-8 och mycket mer. De vanliga spelarna för att spela in ett TV-program var oftast en VHS-bandspelare. Och hade man en VHS-C-kamera så kunde man stoppa in en adapter i apparaten och spela upp filmen direkt på en TV. Allt var frid och fröjd och vi hade inte en tanke på att överföra filmerna från VHS till DVD. Det fanns inget behov. Men nu finns det knappt några VHS-spelare att få tag på. ändå ligger de där – alla minnen. På ett band som riskerar att förstöras av smuts, magnetism, fukt och mycket mer.

Vi räddar gamla minnen

Kom in till oss på Foto A-Bild så överför vi dina VHS till DVD (eller andra format, se nedan). Har du gamla VHS-kassetter liggandes som du inte vill slänga men inte har möjlighet att titta på? Har du funderat på att bevara de gamla familjeinspelningarna som gjordes? Oavsett så har vi har lösningen på det problemet.

Överföring från video till DVD – prislista

  • Överför VHS, Video-8, VHS-C, Hi-8, DVC, DV (upp till 120 minuter) till DVD – 310 kr
  • Band över 120 min tillkommer för första per original – 100 kr
  • Efterföljande DVD:er – 75 kr
  • DVD till DVD – 150 kr
  • Till USB fråga för pris. Priset beror på antal band

En överföring är max 120 min och gäller 1 st originalband, därefter ny debitering. Numrera dem ifall du har många videoband du vill överföra.

Relaterade sidor:

Överför smalfilm till DVD

Spara