Peli Case – totalt skydd för dyrbar utrustning

Peli Case

Ett litet axplock av Peli Case

Peli Case är inte vilka väskor som helst. De är det totala skyddet för en kamerautrustning. Ta en Nikon D5 och lägg den i exempelvis en Peli Case 1300 med anpassat skum. Släng ut väskan genom fönstret på bilen då du kör i 90 km/h så den landar i diket. Ta sedan fram ett basebollträ och gå lös på väskan. När den har fått sig en riktig omgång så låter du den stå ute över natten då det vräker ned regn. Häll en skvätt bensin på väskan och tänd på. Avsluta med att låta den stå på en byggarbetsplats då någon slipar ett betonggolv med industrislipen. Öppna väskan, ta ut kameran och börja fotografera. Det är just därför Peli Case finns – för att skydda dyr, teknisk utrustning i alla miljöer. Stötar, slag, vatten, eld, damm – en riktigt bra väska tål en omild behandling.

Peli Case – för extremt höga krav

Ok, nu talar vi visserligen om väskor som lever upp till väldigt höga krav och specifikationer. Peli Case är bland annat certifierade för MIL C-4150-J som är en standard för produkter som levereras till det amerikanska försvaret, ATA 300 som är krav specificerade av flygplansindustrin, STANAG 4280 som är krav specificerade för NATO-styrkor och DEF STAN 81-41 som är en förpackningsstandard som ställs från bland annat det brittiska försvarsministeriet. Produkterna lever upp till krav ställda av amerikansk polis, räddningstjänst, IP-standarden (IP57, IP66 eller IP67) och mycket, mycket mer. Kort och gott – det är väskor som är gjorda för att användas i riktigt tuffa miljör och tåla extrema påfrestningar.

“Tortyrtest”

Låter det osannolikt? Kan de här väskorna verkligen tåla allt som beskrivs ovan? Och klarar sig verkligen en kamera så här tuffa utmaningar? Avgör själv med en liten video där några killar har kul med en väska som släpps från hög höjd och sänks ned i saltvatten. De till och med… äsch, kolla själv!

 

Peli Case

Väskorna är tillverkade för att tåla tuffa miljöer och skydda utrustning på bästa sätt – till och med från en gorilla

Ett makalöst sortiment – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt väska

Sortimentet är extremt omfattande. Det finns så många väskor att det faktiskt är bättre att vi hjälper dig att hitta rätt modell istället för att du ska leta. Det finns små väskor för små produkter och det finns stora väskor för hela utrustningar. Det finns långa och det finns korta. Det finns väskor som nästan rymmer hela familjen och det finns väskor för bara en person. Det finns avlånga väskor avsedda för gevär, det finns väskor för datorer och det finns kylväskor för att frakta mat. Dessutom kan nästan varenda modell beställas med olika innehåll. Till vissa vill man ha skum som anpassas till det exakta måttet på något som ska skyddas – till en annan väska vill man ha indelningsfack. En populär inredning för väskor är TrekPak™ System. Behoven och önskemålen varierar om det handlar om en kamerautrustning, en kikare, en dator, mätutrustning, mikroskop, drönare, skrivare eller precis vad som helst. Kontakta oss så hjälper vi dig med att leta fram rätt väska.

Peli-produkter på fotoabild.se

Vi har ett par av Pelis produkter upplagt i vår webbshop. Du hittar dem exempelvis här: Peli Cases eller i kategorin Väskor. Men – det bästa är att du kontaktar oss på telefon 023 71 12 21 eller kommer in i butiken så hjälper vi dig att hitta just den väska som passar ditt önskemål bäst.

Peli Case and Light

Peli-produkter i arbete – en väska vid däcksbyte och belysning under nattskift

Garantivillkor

Peli Case har mycket bra garantivillkor. På flera modeller så gäller en LIMITED LIFETIME GUARANTEE OF EXCELLENCE eller en LIMITED LIFETIME WARRANTY. Läs mer: SUPPORT/WARRANTY. Notera att Peli, Peli Case och Pelican avser produkter från samma företag och att namnet Pelican används utanför Europa.

Peli Case

Peli Case uppfyller högt ställda krav för polisiära och militära ändamål – och naturligtvis krävande fotografer

Övriga produkter

I sortimentet från Peli ingår även bland annat professionell belysning. Naturligtvis går det lika bra att beställa dessa också.

Peli Case Marine Phone Case

Marine Phone Case förvandlar din smartphone till en undervattenskamera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara