Skydda din fotoutrustning med en riktigt bra väska

Skydda din fotoutrustning mot allt som kan hända. En bra kamera har förmodligen kostat en del, och en serie objektiv och annan kringutrusning blev förmodligen en hel del pengar, det också. Försäkring i all ära – det bästa skyddet är en riktigt bra väska. Är den bara tillräckligt bra tillverkad och av bra material så kommer väskan att stå emot rätt mycket. Och den håller förstås ordning på utrustningen.

Skydda din fotoutrustning

Peli Case används av yrkesfolk runtom i världen, men inte bara fotografer. Eftersom inredningen i väskan går att anpassa efter behov så kan man skydda egentligen vad som helst – kameror, mätinstrument, telefoner, optisk utrustning, vapen och mycket, mycket mer.

Skydda din fotoutrustning med Peli Case

Bland det bästa som finns för att du ska kunna skydda din fotoutrustning är en väska från Peli. Det amerikanska företaget har länge legat i frontlinjen för utveckling av väskor som i princip ska tåla vad som helst. Med företagets egna beskrivs väskorna: “The cases are made out of a Polypropylene copolymer material that is light weight, durable and highly chemical resistant”. Och det är ingen överdrigt att säga just det – att de ska kunna stå emot vad som helst. Produkterna uppfyller flera hårt ställda krav för att få leverera till flygvapen, arméer, polis, räddningstjänst och mycket, mycket mer. Det är alltså inte en slump att man kan se Peli-väskor i både actionfilmer och dokumentärer.

Film – PELICAN PROTECTS: Weathering the Storm

Peronalen på San Bernardino County Fire Department berättar om dagen som höll på att sluta i en katastrof för teamet men som fick ett lyckligt slut. Och hur gick det för deras utrustning? Tja, titta själva och bedöm.

Skräddarsy din väska efter behov

Vi har lösningen för att du ska kunna skydda din fotoutrustning på allra bästa sätt och mot allt som kan hända. Kom in i butiken så hjälper vi dig med att ta fram just det som du behöver. Sortimentet med Peli Case är oerhört omfattande och det går att anpassa insidan med exempelvis skum eller fackindelningar, så kombinationerna är nästan oändliga. Det finns små väskor, medelsmå, halvsmå, halvstora, stora, jättestora … ja, det finns så många att välja mellan så att det är nog bäst att vi hjälper dig. Och det är därför vi bara har ett par modeller av Peli Case på vår hemsida – det är bäst att vi tar fram just den väska som du behöver.

Skydda din fotoutrustning

Stora och små väskor, ryggsäckar, olika inredningar – det finns en Peli Case-väska för allt! Här endast några få exempel.

Läs mer

Photography, Broadcast, UAV and Drones Industries – THE ORIGINAL MANUFACTURER OF PROTECTIVE TRAVEL CASES

 

Spara

Spara