Nikon Cashback Winter 2017

Vi har glada vinterhälsningar från Nikon. Nikon Cashback Winter 2017 är en kampanj på ett utvalt sortiment av fantastiska kameror och objektiv där man får pengar tillbaka. Alltså, man köper till exempel en kamera och ett objektiv – och sedan får man pengar tillbaka. Helcrazy – men både sant och roligt. Det här är det perfekta tillfället att köpa en julklapp till sig själv eller till någon man tycker är värd något riktigt bra.

Nikon Cashback Winter 2017 – så fungerar det

Man köper en kamera och ett (eller flera) objektiv. Sedan registrerar man köpet. Och så Vips! kommer det ett MasterCard-kort laddat med pengar som man kan göra vad man vill med – till exempel köpa en resa till fjällen om snön uteblir i vinter eller en shoppingresa utomlands framåt våren. Det är alltså ingen magi men ändå rent magiskt på samma gång.

Nikon Cashback Winter 2017

I kampanjen

Välj bland en massa trevliga produkter. Det är både kameror och objektiv, och det går att blanda friskt enligt egna önskemål. Det blir ju trots allt bättre om man själv får välja. Om du behöver råd och tips så finns vi alltid tillhands i butiken eller på telefon 023 71 12 21. Produkterna som ingår i Nikon Summer Cashback 2017 är:

KAMERAHUS

OBJEKTIV

Läs mer om kampanjen Cashback Winter 2017. Här finns kompletterande information samt villkor.