Nikon Drag Racing Photo Competition – rösta på bästa bilden!

tummen upp

På vår Facebook-sida alla bidrag som har lämnats in till det heta fototävlingen Nikon Drag Racing Photo Competition. Nu är det dags att rösta. Flest “tummen upp” blir en vinnande bild. Rösta fram till och med 9 augusti.

OBS! Man kan bara vinna med EN bild. Det betyder att om man har flest “tummen upp” med två bilder så vinner man EN plats – till exempel om man har flest och näst flest “tummen upp” så blir det bidrag med tredje flest “tummen upp” en andrapristagare. Man kan inte heller ge bort en plats till någon annan utan det tillfaller nästa tävlare.

Det är heller inte vi arrangörer som är jury – det är alla andra Facebook-användare. Det betyder att det är alla andra som avgör vilka bilder de anser vara bäst. Så det är bara att engagera vänner, bekanta, arbetskollegor, släktingar och grannar…

Nikon Dragracing Photo Competition

– – – OBS! TUMMEN UPP! – – –

Notera att det är “Tummen upp” som gäller. Inte någon annan smiley/reaktion. Endast “Tummen upp”.

Första, andra och tredje pris

Vinnare kontaktas av oss då tävlingen är avgjord den 9 augusti. Första, andra och tredje pris är en pressackreditering för finaldagen den 25 augusti, då EM-deltävlingar i dragracing körs på Tierp Arena. Tävlingen som går under namnet Summit Racing Equipment International sponsras av Summit Racing Equipment, en ledande leverantör av racingutrustning. Vi träffas klockan 9.00 på plats på Tierp Arena och börjar med uthämtning av presskort och reflexvästar varefter vi har en liten genomgång om säkerhetsanvisningar. Sedan är det dags att stå på startline och fotografera! Om man får förhinder den 25 augusti så går budet vidare till nästa i tävlingen, nästa tävlare med flest “tummen upp”. Samma sak gäller om vi av något skäl inte får tag på tävlaren.

OBS! Bilderna i galleriet lyder under upphovsrätten som i sin tur ägs av respektive ägare. Note: The images in this gallery are copyright protected.

Se alla bidrag – hjälp till att rösta

Alla bidrag finns på vår Facebook-sida: //www.facebook.com/fotoabild/