Foto A-Bild på Iskampen 2018

Vi har fått några härliga bilder från arrangörerna av Iskampen, Sveriges största ishockeyevenemang i sin åldersgrupp. Iskampen har etablerats i Norduppland som ett evenemang för de yngsta hockeyspelarna och är alltid fullbokat med föreningar från stora delar av östra Sverige. I år, den 3 mars, besöktes Iskampen av inte mindre än 16 föreningar, och med de arrangerande föreningarna Tierp Hockey och SHK och blev det alltså totalt 18 föreningar som medverkade, från Söderhamn till Eskilstuna. Mer information finns på evenemangets egna hemsida Iskampen.

Foto A-Bild på Iskampen 2018

Och i egenskap av mediapartner och leverantör av utrustning så var även Foto A-Bild på Iskampen 2018. Vi har levererat fotoutrustningen som används under evenemanget, och naturligtvis är det Nikon som används. De flesta bilderna från dagen har tagits med Nikon D810 och AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED eller Nikkor AF-S 70-200/2.8 G IF-ED VR II.

Foto A-Bild på Iskampen 2018

 

Lagfotografier med egen design

Ett populärt inslag under Iskampen är lagfotografier som skrivs ut med HiTi P525L fotoskrivare, kopplad till en HiTi Mars 12 Order/Eventstation. Med en Mars 12 kan man lägga in en egen ram i minnet, en ram som designas och laddas upp för att användas som en mall. Principen är enkel: Man skapar en logotyp eller tar en befintlig – sparar som png med en transparent yta – laddar in i HiTi Mars 12. Naturligtvis kan man ladda in precis vad som helst – en webbadress, en figur, en text – precis enligt önskemål. Mallen/remen/designen ligger sedan i minnet och i den transparenta ytan hamnar sedan fotografiet som tas.

En egendesignad ram/mall/logotyp läggs in i minnet och används ihop med fotografiet – perfekt för idrottsevenemang, företagsevent, temadagar m m.

Bilder framför sonsorväggen – en succé

För att få en känsla av TV, där de vuxna barnen alltid intervjuas, så fanns på plats även en sponsorvägg där barnen fotograferades. Det var många kameror som smattrade när mamma och pappa fick chansen att föreviga dagen med en bild som påminner om NHL, VM och OS. Här är bara några få exempel.

Foto A-Bild på Iskampen 2018

Foto A-Bild på Iskampen 2018