Nya Nikon Z visas upp hos Foto A-Bild!

Nikon Z, kameranyheten på allas läppar just nu – Nikon lanserar ett helt nytt system. Efter en tids rykten så var det så dags – ett helt nytt system lanseras. Och som rykten har gjort gällande så handlar det om ett spegellöst system – Nikon Z.

Nikon Z – hos oss på Foto A-Bild fredag den 31 augusti

Se kamerorna live. Känn, testa, kläm, ställ frågor. Från klockan 10.00 till cirka 13.00 kommer kamerorna vara på plats i butiken för demonstration. En representant för Nikon kommer att vara på plats för frågor och du har chansen att se det nya Z-systemet och de objektiv som än så länge finns tillgängliga.

 

Nikon Z

Början av en helt ny tid

Nikon har sedan företaget grundades för över 100 år sedan varit en av de ledande utvecklarna av kameror, optik och tillbehör. Då D1 lanserades för mer än 15 år sedan så var det den första digitala systemkameran som redan från ritbordet var en digital systemkamera och därmed banbrytande. Spegellösa kameror har förstås funnits en tid nu, så Nikon Z är inte först ut. Men med Nikons historik så är det inte osannolikt att vi här ser början på något nytt och som kan bli trendsättande framöver. Tiden vill utvisa hur det går.