Köp Nikon i sommar – få pengar tillbaka!

Sommaren är en glädjens tid. Sol, bad, glass och många härliga stunder att minnas. Och vad är bättre än att visa sina vänner vad man har gjort, med bild och film? Jo, att få pengar tillbaka i höst!

Nu drar vi igång en fantastisk sommarkampanj på utvalda Nikon-produkter. Handla nu och föreviga den fantastiska sommaren 2015 – få pengar tillbaka när de som bäst behövs. Objektiv och kameror, 500 och 950 kronor tillbaka. Ända fram till den 15 augusti 2015 kan du handla Cashback.

Köp Nikon i sommar - få pengar tillbaka!

Så här funkar det: När du köpt någon eller några av de utvalda produkterna så registrerar du ditt köp på campaign.nikon.se senast den 15 september 2015. Sidan administreras av Nikon som sedan skickar dig ett MasterCard-kort med pengarna insatta, ett kort du kan använda för att handla – t ex fler Nikon-produkter. Eller så använder du pengarna till att ordna en trevlig middag hemma och bjuder in alla vänner till en bild- och filmvisning…

Alla de här produkterna ingår i kampanjen, enskilt eller i kombination:

KAMERAHUS

OBJEKTIV

Det går alltså alldeles utmärkt att köpa ett färdigt paket med en kamera och exempelvis en allsidig zoom, och sedan lägga till ett makroobjektiv. Då blir det 950 + 500 tillbaka.

[youtube width=”625″ height=”544″]//www.youtube.com/watch?v=6G5irN9a4cw[/youtube]

Läs mer på: campaign.nikon.se

Uppdatering 17 augusti: Kampanjen är avslutad.