Julen är trådlös – Köp Nikon, få pengar tillbaka!

Tomten har både Facebook och Twitter, så det är en bra idé att bli trådlös nu till jul. Med ett par riktigt trevliga erbjudanden från Nikon som kommer ner genom skorstenen så blir det enkelt att överföra bilderna eftersom kamerorna har inbyggd WiFi. Och så får man pengar tillbaka…

Nikon X-mas Cashback 2015

Så här funkar det: Om du köper en Nikon D7200 eller en D5500 så får du 900:- tillbaka. Köper du en Nikon D5300 eller en Nikon 1 j5 så får du 450:- tillbaka. Så fort du har handlat så registrera du ditt köp hos Nikon så får du ett MasterCard-kort laddat med 900:- eller 450:- som du kan använda till vad som helst och var som helst. Busenkelt, med andra ord. Mer om kampanjen och hur man registrera sitt köp hittar du här: Nikons julkampanj – CASHBACK PÅ UTVALDA WI-FI-KAMEROR.

De aktuella kamerorna finns antingen som enskilda kamerahus eller i paket med en zoom. Så det är bara att välja och vraka.

D7200:

D5500:

D5300:

Nikon 1 J5:

Vadå, om Tomten finns på riktigt? Det kan vi inte svara på. Men om du lyckas ta en bild på Tomten, så tagga bilden med #fotoabild så hittar vi den enkelt på Twitter och Instagram.